-
150 ülkede kutlanan Global Girişimcilik Haftası (GGH) yerel, ulusal ve küresel etkinliklerle gençleri yenilikçilik potansiyellerini keşfetmeye ve girişimciliği kariyer seçeneği olarak değerlendirmeye teşvik eden bir kampayadır. GGH her sene Kasım ayının ikinci veya üçüncü haftasında düzenlenir GGH bu sene Türkiye’de sekizinci defa, 17-23 Kasım 2014 tarihleri arasında kutlanacak.
Küresel ölçekte başarılarını kanıtlamış girişimciler, Türkiye’nin önde gelen iş adamları, fikir önderleri, profesyonel yöneticiler ve uzmanlar Hafta boyunca gönüllü olarak gençlerle buluşuyor. 15- 34 yaş arasındaki gençlerde girişimcilik bilincini oluşturup potansiyellerini ortaya çıkarmak için bilgi ve birikimlerini paylaşıyor.
GGH kapsamında sivil toplum örgütleri, üniversiteler ve devlet kurumlarının yer aldığı 200′den fazla paydaş Global Girişimcilik Haftası boyunca tüm Türkiye genelinde etkinlikler düzenliyor. Etkinlikler kapsamında paneller, konferanslar, oturumlar, çalışma atölyeleri, fikir yarışmaları, eğitim programları, web buluşmaları ve vaka çalışmaları organize ediliyor.
-
İCRA KURULU
-
- Ashoka Vakfı
Matthias Scheffelmeier, Zeynep Meydanoğlu - Bahçeşehir Üniversitesi
Hatice Tuğsavul - Endeavor Türkiye
Didem Altop, Alev Ertem - Entrepreneurs’ Organization
Işılay Artut - Etohum
Burak Büyükdemir, Lokman Ökten - Galata Business Angels
Ayşe İnal
- Ashoka Vakfı
-
- Istanbul Business Angels
Gülsüm Çıracı - Genç Başarı Eğitim Vakfı
Engür Rutkay - GYIAD
Özgür Solakoğlu - İstanbul Bilgi Üniversitesi
Gökçe Dervişoğlu - JCI
Aydın Bırık, İbrahim Yüksel, Fatih Katipoğlu - KAGIDER
Yeşim Seviğ, Doğa Tamer
- Istanbul Business Angels
-
- Keiretsu Forum
Aslı Gözören - Koç Üniversitesi
Mahmut Özdemir - Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Adil Oran - Özyeğin Üniversitesi
İhsan Elgin - Sabancı Üniversitesi
Kutlu Kazancı - TEPAV-GEP
Ussal Şahbaz
- Keiretsu Forum
-
- TOBB Genç Girişimciler Kurulu
Berrak Kutsoy , Ceyda Keçeli - TOBB Kadın Girişimciler Kurulu
- TÜGİAD
Başak Ilısulu - Uluslararası Girişimcilik Merkezi
Sezai Hazır, Başak Saral
- TOBB Genç Girişimciler Kurulu
Geçtiğimiz sene Türkiye’de Global Girişimcilik Haftası’nda 200 paydaş ile 200 etkinlik düzenlenerek 42.000 kişiye direk ulaşıldı
.
Siz de girişimcilik vizyonu çerçevesinde Global Girişimcilik Haftası’na katkı sağlamak veya girişimcilik ekosistemine dahil olmak istiyorsanız Global Girişim Haftası’nın web sitesinden ve sosyal medya kanallarından takip etmeniz ve organizasyonlara katılmanız yeterli…Kurum olarak haftaya katkıda bulunmak istiyorsanız info@globalgirisimcilikhaftasi.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.
@girisimiclik
facebook.com/globalgirisimcilikhaftasi– See more at: http://tr.gew.co/tr/about#sthash.6GQ4ClQn.dpuf
-